lunes, 24 de octubre de 2011

Cerdanyola, capital del blues

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola va concloure ahir diumenge la seva 24ena edició amb la ja mítica jornada de Barbacue&Blues. La darrera edició del festival no ha decebut ni a crítica ni a públic, rebent elogis per totes dues bandes.

Durant més d’una setmana tots aquells aficionats a la música Blues, Rock, Funk o Soul (entre d’altres estils) han pogut gaudir al municipi vallesà d’una gran diversitat d’actuacions d’artistes nacionals e internacionals. Des de Gospel Vallès, fins a Andreu Martínez Band, passant per Devon Allman’s o The Blackfoot han meravellat al públic al llarg de la setmana gran del festival. Ha destacat la diversificació d’espais per a les diferents actuacions: Bar Blues & Rock,  B’Art de l’Ateneu, La Tía Felipa, Circus, Teteria TeArt, Teatre Ateneu, Església de Sant Martí, The 1916 Irish Pub, Mundo Caníbal, Sala ACME, Mama Mandawa i el Parc del Turonet han estat els espais triats. 


Actuació de Big Yuyu & the Hot Nite Band al Parc del Turonet

Oriol Carbonell, director artístic del festival, ha afirmat que s’han complert les expectatives de públic i de qualitat. També ha explicat que la quantitat d’assistents ha anat in crescendo dia a dia. L’organització ja té la vista posada en la que serà la 25ena edició del Festival Internacional de Blues, que cada any reuneix a Cerdanyola a músics de renom internacional.




No hay comentarios:

Publicar un comentario