viernes, 7 de octubre de 2011

Un nou projecte per a la Cerdanyola moderna

L’ajuntament de Cerdanyola ha aprovat un projecte basat en la construcció d’un nou tanatori i en l’amplificació del cementiri de la vella església de Sant Martí.
Aquest es basa en l’augment en un 25% dels nínxols, de manera que, el cementiri passaria a tenir aproximadament un total de 4000. El projecte avarca un grau rellevant d’importància a nivell cultural, ja que pretén destacar aquesta part de l’arquitectura de la ciutat.
A més, se li donarà un toc de modernitat gràcies a la proposta d’habilitar-lo d’aparcament soterrani per a unes 75 places. D’aquesta manera la ciutat demostra que el seu camp d’actuació per tal de millorar els seus serveis és molt ampli.

Plànol alçat del projecte de tanatori (cerdanyola.info)


3 comentarios:

  1. Em sembla molt bé aquest projecte que proposen, crec que és necessari!!
    Tot i així no estic tant segura de que el camp d'actuació per millorar els serveis desde l'ajuntament sigui ampli com tu dius.. el transport públic fa pena.. la comunicació entre cerdanyola i bellaterra és insuficient, a més no es respecten els horaris fixats.. i ser puntual a l'hora de desplaçar-te per Cerdanyola és pràcticament impossible!!

    Sincerament encara falten alguns retocs perquè Cerdanyola sigui moderna.

    ResponderEliminar
  2. GeorginaSR, respecte el que dius, crec que no et falta pas raó en tema de la comunicació entre Cerdanyola i Bellaterra. Qualsevol novetat en el transport públic serà degudament publicada al bloc, així espero servir-te d'ajuda.

    ResponderEliminar