sábado, 22 de octubre de 2011

Rajoy omple el poliesportiu municipal

Mariano Rajoy, candidat del PP per a les pròximes eleccions generals del 20N, ha participat avui a Cerdanyola del Vallès en un míting del seu partit. Ha destacat els valors que el Partit Popular oferirà a tots els espanyols.

L’acte ha tingut lloc aquest matí al poliesportiu municipal. Ha començat a les 11:30. Des de ben d’hora han arribat a la ciutat diferents autobusos replets de simpatitzants que posteriorment han assistit al míting, en el qual també ha participat la cap de llista de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho. Canals televisius com TVE, Antena3 o TV3 s’han fet ressò de l’esdeveniment.


Autobusos i mitjans de comunicació 

El líder Popular ha insistit en que Catalunya és la clau per a la recuperació d’Espanya. També ha dit que els valors del qual podria ser el nou govern del país són el compromís, la responsabilitat i el rigor . Ha convidat a tots als assistents a unir-se al seu gran projecte, al·legant que ell serà capaç d’utilitzar bé els vots dels ciutadans. Ofereix un govern valent i ha recordat que durant anteriors mandats del PP s’han pres decisions transcendentals com adoptar l’euro. Segons Rajoy, Espanya necessita un govern fort que prengui decisions de la importància de la citada anteriorment, ja que considera que la pitjor decisió es no prendre’n cap. També ha destacat que la millor de les polítiques socials és la creació de llocs de treball i que el seu pitjor enemic és la mala gestió de l’economia tal i com està fen el govern actual. 

Mariano Rajoy durant l'acte a Cerdanyola


Assistents al míting

Aquesta no ha estat la única crítica que ha fet als socialistes. Afirmacions com “No saben fer les coses, no han sigut responsables” o “Jo mai hagués dit que no hi ha crisi, s’ha de ser realista i no ocultar la veritat als ciutadans” han estat molt aplaudides per tots els presents.

Per concloure el míting ha ressaltat que el Partit Popular és el que més creix a Catalunya. S’ha mostrat positiu amb declaracions com “Ho aconseguirem”. Finalment ha afirmat que el PP serà clau per a que les coses millorin a Catalunya i a Espanya, moment en el qual s’ha produït una gran ovació final.

Moment final









No hay comentarios:

Publicar un comentario