viernes, 14 de octubre de 2011

Cerdanyola sona a Blues

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola arriba avui divendres 14 a la ciutat per 24ena vegada. Tots aquells aficionats a aquest tipus de música podran gaudir fins el dia 23 d’aquest mes de múltiples actuacions de músics de renom internacional.

Cartell de propaganda

En edicions anteriors el festival ha estat un vertader èxit, el qual s’ha vist reflectit en la gran afluència de públic. En aquesta ocasió, el festival organitzat per l’Ajuntament de Cerdanyola i l’Associació d’Amics de la Música Nerga compte amb el suport d’Unnim Obra Social, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. A més, també hi participen entitats de renom com el Periódico o Catalunya Ràdio, entre d’altres. El festival espera, en aquests dies, assolir els mateixos èxits i ressò que en edicions anteriors, o fins i tot, superar-los. Moltes de les actuacions seran gratuïtes, les restants oscil·len entre els 2 i els 30 euros.
El festival comptarà amb la presència de The Brimstone Days, Andreu Martínez Band, Devon Allman’s Honey Tribe, Y&T i Blackfoot entre molts d’altres.

* Adjunto la programació completa del festival que apareix en el següent link:

No hay comentarios:

Publicar un comentario