domingo, 9 de octubre de 2011

“Cavall i poder en el món ibèric”

Des del 1 de setembre d’aquest any es troba instal·lada al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver l’exposició “Cavall i poder en el món ibèric”. A través d’aquesta s’intenta reflectir  la importància que els èquids van tenir per als ibers.
Diferents evidències arqueològiques documentades demostren el paper transcendental que van jugar el cavalls a nivell social, cultural i simbòlic. També té l’objectiu d’aprofundir en tot un seguir d’aspectes relacionats amb aquests animals al llarg del segles. L’exposició es podrà visitar fins al 16 d’octubre.

A més, l’organització ofereix de manera gratuïta una visita comentada a l’exposició tots els dimecres a les 7 de la tarda i tots els dissabtes a  les 12 del migdia. Per als més petits de la casa, com a part del programa d’activitats que s’ha organitzat amb motiu de l’exposició, avui dia 9 d’octubre a partir de les 12 es celebrarà una sessió de narració de contes sobre cavalls i altres bèsties. L’activitat està adreçada a nens a partir de 4 anys i és totalment gratuïta.



*  Per a aquells interessats adjunto els horaris de visita:
-       Dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20h.
-       Dissabtes, d'11 a 14,30 i de 16,30 a 20h.
-       Diumenges i festius, de 10,30 a 14,30h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario