martes, 1 de noviembre de 2011

Tots Sants a la ciutat

Església vella de Sant Martí, aquest matí

L’Església vella de Sant Martí celebra avui amb motiu de Tots Sants una jornada de portes obertes. L’edifici d’estil gòtic amb influències renaixentistes romandrà obert de 9 a 13:30 i de 15:00 a 17:30. L’Ajuntament de Cerdanyola també ha ampliat els horaris de visita al cementiri municipal. Avui estarà obert de 8:30 a 19:00 i demà dimecres de 8:30 a 18:00.

Al llarg de tot el matí una gran quantitat de famílies han anat al cementiri a posar flors a les tombes de tots aquells que ja no són amb ells. S’esperen moltes visites i molt moviment durant el que resta de jornada i demà. A més, la Creu Roja Local ha establert un servei de primers auxilis. També aquelles persones que ho necessitin podran disposar de cadires de rodes. 

Coincidint amb la jornada de portes oberts de l’Església vella de Sant Martí, la qual es troba en el mateix cementiri municipal, totes aquelles persones que s’acostin al cementiri per venerar als seus difunts podran visitar-la i observar els treballs de restauració que s’hi estan realitzant. L’Església va ser construïda entre els segles XVI i XVII. L’edifici és de planta rectangular i compta d’una sola nau coberta amb volta de canó reforçada amb arcs i contraforts. El cementiri de l’església també té interès artístic ja que hi podem trobar tombes modernistes i neoromàniques.


Cementiri municipal aquest matí


1 comentario:

  1. Quin dia més emocionant! Per Tots Sants és inevitable que la gent que ha perdut persones estimades les recordi a elles i a moments que havien viscut juntes... Realment, per part de l'Ajuntament de Cerdanyola és tot un detall obrir l'església especialment per aquest dia i, per part teva ho és també el fet d'informar-nos-en!

    ResponderEliminar